9 nga fletët më të mira të pambukut për të blerë në vitin 2022

 • 2 months ago
 • 1

9 nga fletët më të mira të pambukut për të blerë në vitin 2022

Ne përfshijmë produkte që mendojmë se janë të dobishëm për lexuesit tanë. Nëse blini përmes lidhjeve në këtë faqe, ne mund të fitojmë një komision të vogël. Këtu është procesi ynë. Fletët më të mira të pambukut varen nga preferencat e një individi. Li> Organic më i mirë: Fletët e pambukut 100% të pambukut të West Elm

 • Më e mira për rehati: Fletët e pambukut egjiptian 100% të Parachute
 • Luksi më i mirë: Fletët e pambukut të kompanisë së bardhë të kompanisë së bardhë
 • Vlera më e mirë: Fletët e pambukut egjiptian të Pinzon
 • Pambuku më i mirë Pima: thjesht fletë pambuku supima të Vera Vera Wang
 • Pesha më e mirë e rëndë: Mellanni 100% fletë pambuku organike fanellë
 • Rezistent më i mirë i rrudhave: Hotel Cuddledown Sateen Flat Flat
 • Më e mira për Sleepers Hot: Fletë e pajisur me performancë Simba
 • Si kemi zgjedhur

  Mnt zgjedh fletë Që plotësojnë kriteret e mëposhtme kur është e mundur:

  • Certifikatat: MNT do të zgjedhë produkte që kanë Certipur-SH.B.A. ose çertifikata të tjera. Kjo do të thotë që produktet janë të ulëta në ndotës dhe pa metale të rënda dhe komponime organike të paqëndrueshme.
  • Madhësia: MNT zgjedh produkte që janë në dispozicion në madhësi të ndryshme.
  • Transporti: Kur është e mundur, MNT do të përfshijë informacionin e transportit, siç është aty ku i jep kompania dhe nëse transporti është falas.
  • Garancitë dhe politikat e kthimit: MNT do të përfshijë produkte me garanci dhe politika të qarta të kthimit.
  • Të gjitha informacionet e paraqitura janë thjesht të bazuara në hulumtime dhe të sakta në kohën e botimit. Mësoni më shumë këtu. UL>

   Këto fletë organike 100% pambuku janë bërë në Shtetet e Bashkuara duke përdorur pambuk nga fermat e qëndrueshme. Siguron qëndrueshmëri më të madhe.

  • Shitësi siguron transport falas brenda Sh.B.A.
  • Pika

  Dyqani tani

  Organic më i mirë: Fletët e pambukut Organike të West Elm

  • Prmimet: 140 $ – 160 $
  • https://harmoniqhealth.com/al/ Numërimi i fillit: 200
  • Certifikimi GOTS tregon gjithashtu se produkti i përfunduar përputhet me standardet më të larta mjedisore, nga korrja e lëndëve të para deri tek prodhimi dhe etiketimi i produkteve.

   West Elm deklaron se ata burojnë materialet e tyre nga prodhuesit e tregtisë së drejtë dhe i japin përparësi praktikave të qëndrueshme.

   Larja e veshjeve gjatë prodhimit mund t’i bëjë këto çarçafë të ndjehen të butë dhe "të veshur brenda".

  • Në dispozicion në ngjyra të ndryshme
  • Burimet e shitësit Materialet nga prodhuesit e tregtisë së drejtë
  • Shitësi siguron transport falas brenda Sh.B.A.

  Cons

  • Produktet që nuk janë bërë në SH.B.A. Çarçafë
  • Prmimet: 90 $ – 120 $
  • Numërimi i fillit: Informacioni nuk është i disponueshëm

  Parachute i bën këto fletë duke përdorur 100% pambuk egjiptian. Prodhuesi pretendon se ato janë të buta dhe të lehta, me një përfundim me shkëlqim, sateen. Rishikuesit vini re vazhdimisht butësinë e çarçafëve të Parachute, edhe pas shumë larjesh.

 • Më lirë se disa konkurrentë
 • Material i butë dhe i lehtë
 • Keni një çertifikim OEKO-tex
 • Cons

  • Asnjë informacion në lidhje me numërimin e fijeve
  • Në dispozicion vetëm në katër ngjyra

  Dyqan tani

  Luksi më i mirë: Sheet e pambukut të Cavendish të kompanisë së bardhë

  • Icingmimi: 198 $ – 259 $
  • Numërimi i fillit: 800

  Kompania e Bardhë tregton këto fletë si një mundësi luksoze për shkak të ndjenjës dhe dizajnit të tyre.

  Këto fletë pambuku egjiptiane kanë një numër të fijeve prej 800, duke i bërë ato të buta dhe të qëndrueshme.

  Përdoruesit thonë se u pëlqen dizajni i thjeshtë, modern i kufirit, i cili është i disponueshëm në katër ngjyra të ndryshme. Numëroni për butësi të shtuar Tani

  Vlera më e mirë: Fletët e pambukut egjiptian Pinzon

  • Prmimet: 64 $-68 $
  • Numërimi i fillit: 400

  Këto 100 Fletët e pambukut egjiptian janë të lëmuara, të qëndrueshme dhe të disponueshme në modele të ndryshme ngjyrash.

  Rishikuesit në internet deklarojnë se fletët janë po aq të buta sa ato nga markat më të shtrenjta dhe kanë një përfundim të ngjashëm me saten.

  Pro

  • Disa opsione me ngjyra dhe madhësi të disponueshme
  • çmim më të lirë se shumë konkurrentë
  • Certifikimi Oeko-Tex

  Cons

  • Në dispozicion vetëm për të blerë nga Amazon
  • Mund të rrudhë lehtësisht

  Dyqan tani

  PIMA më e mirë Pambuku: Thjesht fletët e pambukut Supima të Vera Vera Wang

  • Prmimet: 59,99 $- 179,99 $
  • Numërimi i fillit: 600

  PIMA është me cilësi të lartë Pambuku i bërë nga fibra të gjata, të buta. Prodhuar në ambiente miqësore me mjedisin dhe janë të lirë nga kimikate të zakonshme të dëmshme. >

 • Numërimi i lartë i fijeve për fletët më të buta
 • Shqyrtimet përmendin qëndrueshmëri të mirë
 • të disponueshme në 30 ngjyra të ndryshme
 • Certifikimi Oeko-Tex
 • Dyqan tani

  Pesha më e mirë e rëndë: Mellanni 100% fletë pambuku organike fanellë

  • Prmimet: 45 $ – 84 $
  • Numërimi i fijeve: Informacioni nuk është i disponueshëm.

  Këto fletë pambuku fanellë organike 100% me certifikim GOTS janë bërë nga pambuku ultrasoft me peshë të rëndë. > Fletët janë të disponueshme në ngjyra dhe modele të ndryshme që i përshtaten shijeve të ndryshme. Opsionet e modelit Dyqan tani

  rezistent më i mirë i rrudhave: Hotel Cuddledown Sateen Flat Flat

  • Prmimet: 99 $ – 129 $
  • Numërimi i fillit: 400

  këto të sheshta ajo ET-të janë bërë nga 100% pambuk të krehur dhe kanë një çertifikim Oeko-Tex. çarçafët kanë një ndjenjë të butë. Disa gjithashtu deklarojnë se çarçafët nuk rrudhen shumë pas larjes.

  Pro

  • Shqyrtimet e përdoruesve konfirmojnë pretendimin rezistent ndaj rrudhave të kompanisë
  • Oeko Tex Certifikimi
  • Në dispozicion në 11 ngjyrosje të ndryshme.
  • /h3>

  • Prmimi: 67 $ – 110,50 $
  • Numërimi i fillit: 200 ose 400

  Këto fletë janë bërë nga pambuku Percale, që është fort -Duk pambuku. Ato paraqesin teknologjinë e ftohjes së Stratos të markës tregtare të Simba për të ndihmuar në mbajtjen e një personi të freskët natën.

  Sipas Simba, kjo teknologji e bën pëlhurën më të freskët dhe tërheq nxehtësinë nga trupi. Përdor pambuk nga furnizuesi "Iniciativë më e mirë e pambukut". Kjo është një organizatë jo-fitimprurëse që furnizon pambuk të qëndrueshëm për prodhuesit. çarçafë për gjumë të nxehtë këtu.

 • Transporti Falas
 • më poshtë është një tabelë që krahason të gjitha produktet e mësipërme në karakteristikat kryesore:

  >

  çmimi numërimi i fillit

  Compare listings

  Compare